Hjälp!

Hjälp mig med min textkompetens! Jag sitter fast, har en skriven och två kvar. Som om jag inte skulle ha annat vettigare att göra. Jag har imorgon på mig att skriva dem och i fredag måste de vara inlämnade. Snart är det september och hösten närmar sig med full fart. I september är det också min födelsedag. Jag skall fylla 18! :) Men nu ska jag fortsätta strida med den tråkiga saken...

Beklagar

Jag beklagar att det har varit dött på min blogg, jag har ju förklarat. Men jag kommer garanterat att blogga mera i oktober då första perioden är slut. Blogga kommer jag ju förstås att göra lite nu och då när jag har tid och orkar.

Saker att göra

Denhär veckan måste jag: läsa första geografiboken färdig, göra en nivå läxa, skriva en essä... denna period är det mycket att tänka på. Jag har finska och geografi studentskrivningar. Jag måste läsa en 200 sidors bok, skriva bokrapport. Måste skriva essä och textkompetenser. Ha hör- och textförståelse i finska och engelska... listan fortsätter. Detta har jag altså en månad på mig att göra. Det kanske låter som passligt med passligt med tid. Men det är över 500 sidor jag måste läsa...

hmm

Nu när skolan har börjat har jag så mycket annat att tänka på att jag inte riktigt har tänkt på att blogga. Skolan kommer förstås först och studentskrivningarna kommer emot med fart. Redan i början har vi fått mycket information och olika läxor som ska göras och ett långt arbete med mera. Som tur har jag inte så mycket timmar så jag hinner ha lite ledigt också.

Skola

Godmorgon! Jag sk snart till skolan, första officiella skoldagen. Nu är jag ABI, altså går på tredje klassen i gymnasiet. Jag sitter förtfarande med handduk runt huvudet och jag måste vara i skolan om en halv timme. Bloggar senare. Ha en roligt skoldag ;)

16 augusti

Hemma från skolan, var där ca 2 timmar. Alla var redan ungefär att får vi inte fara hem nu redan. Liksom sommarlovet har just slutat men ingen orkar vara i skolan. Det ösregnar ute nu också och jag blev kommenderad att fara ut och hämta potatis...

Ajaj

Godmorgon bloggen. Idag börjar skolan för min del, klockan halv 1. Skulle inte riktigt ha lust att fara dit, är inte på det bästa humöret heller. Jag fick huvudvärk igår när jag var och köra, på kvällen tog jag en tablett. Det försvann sådär sakta men kom tillbaka igen. Och nu när jag vaknade har jag det ännu, frustrerande. I skolan är det ändå bara inskription så jag är där högst 2 timmar.

Köra

Jag har varit hemma ett tag. Ingen av mina planer verkar funka heller. Det blev ingen länk idag, men och köra for jag nog förstås. Det gick bra för mig och mina kompisar. Men jag fick huvudvärk för jag spände mig för mycket. För en timme sedan lagade jag milkshake och såg på tv för att koppla av, får se om det alls blir att läsa på studentskrivningarna idag då jag är så trött nu och skolan börjar imorgon. Jag ska dit först till halv 1 så jag får sova länge iallafall.

15 augusti

Godmorgon bloggen! Min plan var denna: stiga upp klockan 8, fara på länk, ta en dusch, äta morgonmål och fara till tandläkaren kvart före 10. Jag gjorde: steg upp klockan 9, sitter nu framför datorn och tandläkare kvart före 10. Om mina planer nångång sku gå som jag har planerat dom. Men nu måste jag iallafall klä på mig och äta någonting för jag ska och röntga tänderna om en halv timme. Efter det kommer jag hem och sen blir det en länk och dusch, efter det blir det ordentligt morgonmål och sen far jag kanske till butiken om jag behöver något. Halv 1 ska jag och köra till Salo. Hoppas denna plan funkar. :)

Söndag

Nu är veckoslutet nästan över. På lördag kvällen gjorde jag och min älskling milkshakear, choklad-banan milkshake med riven choklad, kakao och lite chokladsås ovanpå. Resten av glassen satte vi i skålar och satte på riven choklad, kakao och chokladsås. Det blev ganska mycket chocklad :) Idag låg vi mest i sängen och myste. Nu har älskling farit hem och imorgon är det en ny dag. Saknar dig <3
jksdnf
kjnfd
,kdn

Hemma, älskling här <3

Nu har vi kommit hem från Karis och nu har jag älskling här <3 Min lilla kusin Larah var så flitig att ''dekorera'' både min mamma och mig :) Och grattis till Nico som fyller 6 år den 13 augusti.
k<fn
På vägen hem var det mörkt. Vi körde till älskling för han hade inte packat ännu, men sen fortsatte vi. Det var ganska kusligt då det var så mörkt och mycket dimma. En bil körde bakom oss och mittiallt var det som att den sku ha försvunnit. Men nu är klockan sent och vi ska så småningom lägga oss. Godnatt!
kjzscn
kncks

12 augusti

Godmorgon! Idag steg jag upp först halv 11, det blev ingen länk utan en dusch. Och först nu äter jag morgonmål. Idag kommer älskling hit <3 Men först ska vi fara till Karis och gratulera min lilla kusin, sen på kvällen då :)

The moon is up

Nu blir det att fara och sova. Imorgon är en ny dag och fredag :) Jag får se älsklingen min <3 Godnatt bloggen.

Cute bunny

Älskar små söta kaniner :)

Fy!

Hej bloggen. Idag måste jag fara till butiken för att få morgonmål. Brödet tog slut men nu sitter jag här och äter. Jag var till butiken, när jag komi dit såg jag två poliser. Dom var ju bara och köpte mat eller något. Jag fortsatte, tog lite bröd, yoghurt och sådant. Gick till kassan och betalade. När jag kom ut finns det ett övergångsställe där, polisen kom förbi, och lät mig inte fara före. Man sku nog kunna tro att ens polisen sku låta en fara före, men tydligen inte! Fy för polisen.
b3-1
Bildkälla: http://www.ata.se/eshop/skyltar/vagmarken/vajningspliktsmarken/b3_overg-ngsst-lle.aspx

...

Åskan dundrar långt bort, det har blixtrat länge men ljudet kommer först nu. Åskan kommer nog inte hit, den är säkert mer än 30km härifrån, den far norrut. Men nu ska jag snart fara och sova, ska bara se lite på South park ännu. Godnatt!

10 augusti

Idag har jag varit på ett''möte'', det gick bra fast jag var ganska nervös. För ca en timme sen kom jag hem från sista teoritimman i bilskolan, i måndag ska jag och köra för tredje gången :) Desto mera har jag inte gjort idag, spelat lite, och nu sitter jag och ser på O.C. :)

Solig morgon

Godmorgon! Och en solig morgon det är :) Jag har just kommit från min länk, och jag kände mig ganska energisk. Ni vet dendär känslan när man har motionerat och tar en dusch efteråt. Väldigt uppfriskande. Hehe. Men nu ska jag laga morgonmål, bloggar senare!
jdxz
ksjdnf

9 augusti

Nu har jag kommit hem efter många äventyr. Efter den tråkiga bilskoletimmen for jag till min kompis, vi bestämde oss för att fara till butiken då hon int hade ätit middag än. Vi åt broiler fileer och wok grönsaker, till efterrätt chokladmousse. Medan vi åt såg vi på NCIS. Sen for jag hem. Inte något mera med det, nu skall jag lägga mig. Godnatt bloggen!

Bilskolan

Snart ska jag fara till bilskolan, som sagt nästsista teorilektionen :) Men jag har många gånger kvar att köra.

Åska

Hej bloggen! Det blev ingen länk idag. Jag for och duscha istället och det har dessutom regnat nästan hela tiden. Nu ösregnar det och jag väntar på att det ska börja åska. Jag tycker att åskan är fascinerande :) Visserligen finns det ju de som är rädda för åskan men jag är inte en av dem. Jag följer med åskan på nätet, men varje väderstation visar olika. Det är bara att vänta och se. Idag ska jag fara på nästsista teorilektion ti bilskolan, om inte läraren inhiberar det förstås. Efter det ska jag kanske fara till min kompis.
kjn
Källa: http://healthybulls.wordpress.com/

Hemma

Godmorgon bloggen. Nu är jag iallafall hemma från Ekenäs, kom hem  igår runt 7 tiden på kvällen. Har bara inte orkat skriva något. Jag har redan varit på länk och ätit morgonmål och snart ska jag läsa på studentskrivningar. På fredagen for jag till min älskling, han kom efter mig, så var vi på ö-marknaden och åt och sen for ti till hans. På kvällen for vi till Lidl, jag köpte en massa onödigt godis som tex små hamburgaren, choklad och lakrits.
jkx
Vi gjorde inget speciellt senare för vi var båda så trötta. På lördagen tänkte vi fara och shoppa men det blev inget av det, vi spelade några timmar, han på datorn och jag på playstation 2, spelade GTA san andreas. Sen for vi till butiken efter mat, medan vi åt såg vi på filmen Wall-E. På kvällen hoppade vi i duschen och gick i sängs. Sista dagen, söndagen, gjorde vi inte heller så mycket. På dagen for vi igen till Lidl och efter det till en kiosk efter mat, jag beställde en ägghamburgare, men den var så liten att jag inte ens blev mätt. Medan vi åt såg vi på Pans labyrinth. Efter filmen började jag packa och sen skjutsade han mig hem. Han var hos mig ca en timme före han for hem.

I Ekenäs

Godmorgon, första natten i ekenäs är förbi och nu är det lördag. Idag skall vi shoppa lite och sen vet jag inte. Vi skall väl bara lata oss och spela eller någonting. Jag kanske inte skriver mera idag så ha en bra dag!

Ekenäs

Nu ska jag fara till Ekenäs med min älskling! Det blir nog lite bloggas på veckoslutet också men troligtvis inga bilder.

5 augusti

Nu har ja varit på länk och gjort en ''massa'' andra saker :) På länken gick jag genom sagalund som jag brukar, dom har två får där som var så gulliga. Efter länken åt jag morgonmål och nu måste jag packa då älskling snart ska starta och vi skall fara på ö-marknaden här och sen startar vi mot Ekenäs.
Här är några bilder från min länk:

sl,kdfm
mls
lkd
kdk

Godmorgon!

Godmorgon bloggen, idag är det fredag :D Jag sitter och funderar om jag borde fara på min 20 minuters länk... Jo, jag måste nog. Men jag har inte ens bra träningskläder, inga ordentliga skor, och mina shorts är för tighta så jag får jogga i jeansshorts. Men solen skiner iallafall :) Nu ska jag sätta på mig kläderna och gå ut och jogga!

Sängen kallar

Klockan börjar bli mycket så jag skall lägga mig. Godnatt bloggen
uijn

Älskar denna låt


Brända popcorn!!

Jag lyckas nog med allting... Jag brände mina popcorn så det luktade brända popcorn i halva huset!! x) Hehe... Altså, jag sku laga popcorn före jag såg på ett program på tv, jag satte fel tid, undrade varför det inte poppade då det var 10 sekunder kvar så tog jag ut dom. Jag öppnade påsen och det rykte, jag hade ingen ide vad jag skulle göra med det!! Till slut stoppade jag det i lavuaren och hällde vatten i påsen x) Fortfarande 4 timmar efter luktar det brända popcorn. Jag är visst klok. Vill någon ha?! :P
Popcorn
Imorgon skall jag fara till Ekenäs till min älskling, jag vet inte om det blir så mycket bloggas på veckoslutet, men vi får se. Man vet aldrig hur upptagen man är med sin älskling som betyder allt för en.

Jasså...

Jasså, det blev ingen tandröntgen idag. Men istället fick jag två nya tider, jag ska ännu på röntgen med jag ska också lappa tre små hål så dom inte blir större. Nu äter jag mat, det blev leverlåda då ingen är hemma och lagar mat och jag orkar inte med det nu.

Godmorgon

Hej bloggen! Solen skiner och himlen är blå, idag blir det ingen länk, kanske på kvällen men inte nu. Jag vaknade för en halv timme sedan, jag sov säkert 9 timmar inatt. Det blev inget städas igår heller... Får si om det blir något idag. Halv 3 skall jag på tandröntgen, ser inte så mycket framemot det men det går nog snabbt. Nu ska jag ta en dusch och efteråt äta morgonmål. :) Bloggar senare

Love

kjx

3 augusti

Hej bloggen, idag har jag varit lite lat, jag steg upp klockan 10 och for på en kort länk halv 11. Efter det har jag inte gjort något vettigt. Men nu skall jag försöka städa och lyssna på musik som gör mig glad. :)

Snart och sova

Idag har jag gjort mer än vad jag gjort på hela sommaren!! Låter ju som jättemycket men jag är en riktig latmask och inte gjort nästan någonting på hela sommaren. Hihi :) Tänkte berätta lite: På morgonen (ca halv 11) gick jag ut på en promenad, som jag ungefär aldrig gör. Jag joggade en stund och märkte att jag har dålig kondition. Kanske borde man promenera lite oftare? Ja, det skall jag försöka iallafall, varje morgon före morgonmål. När skolan börjar blir väl promenaden på kvällen istället, kanske det blir före också.
Men efter promenaden lagade jag frukost: stekta ägg, en semla och lite yoghurt. Efter det tvättade jag en mikrovågsugn, inte så viktigt... Sedan bar jag 6 stycken stolar till vårt garage, berättar kanske senare varför. Efter det räknade jag alla mina pengar jag har kvar efter shoppande och annat, jag har fått en massa centar överalltifrån så snart är det dags att föra till banken. Sen plockade jag från diskmaskinen... Sen blev det lite sortering av loppis saker, sen städade jag marsvinets bur. Sen, sen, sen... Sen blev det inget mer, jag tog en paus, åt mat och det blev ingen städning av mitt efteg rum :P Får väl börja med det imorgon. Godnatt!!
jhbkj

Några bilder

Här är några bilder jag ritat :)
jnkn
kjnkl-
mn
Denna är inte färdig, händerna ser helt konstiga ut och jag skall rita en bakgrund ännu.

Shopping!

Hej bloggen! Idag har jag varit och shoppat. :) Jag brukar inte hitta en massa kläder, ibland hittar jag inte alls men idag hittade jag hela 5 klädesplagg. Haha. Jag har inte små mycket pengar så jag skulle inte ha kunnat köpa så mycket mera kläder heller. Jag köpte en kjol, bh och en klänning från H&M. Från Seppälä köpte jag en till kjol och från citymarket hittade jag ännu ett par bh:n. Plus att min mamma köpte en väska åt mig från click shoes som jag själv valde. :)
Väska
Väskan är designad av Daniel Ray.
HM
Ser grön ut men är egentligen ljusgrå, från H&M.
Seppälä
Kjol från Seppälä.
Mera bilder av klädrena har jag inte, men klänningen är vinröd, en passande färg på mig. :) Plus att jag tänkte köpa ett par sommarskor men hittade inget jag ville ha.

RSS 2.0