Mera pepparkakor

Idag har jag säkert hållit på i 6 timmar med mitt pepparkakshus. 3 timmar gick till att få allt ihop och resten av tiden gick till att dekorera. Jag bjuder på några bilder.
msd njgfsdjnNågra av bitarna jag lagade i lördags.
kjasndnfjfn Socker funkar bra som lim.
kzsjnkjngjk Ihop limmade bitar.
limmmmmmm Färdigt limmat.
kxcnjknbkn Färdigt!
ljzlkdmxklgm

Pepparkakor

Detta veckoslut har jag bakat pepparkakor med min älskling <3 Det blev mycket men allt är inte färdigt än. Troligtvis imorgon ska jag börja limma ihop bitarna till huset som jag lagade i lördags. Det sista min mor sade till mig före hon gick till bastun var att jag inte skulle bränna dem, men trots det så brände jag en plåt och jag behövde bara ta hand om två plåtar pepparkakor! Jag sätter upp en bild på huset när det är färdigt. Nu blir det sovdags och skola imorgon.

Åska!

Spännande. Det är den 7 december och det åskade för några timmar sedan. Det slog också en blixt ner i brandstationen så att alarmet började tjuta. Inget allvarligt hände, inget började brinna eller så. Lite ironiskt nog om det skulle börja brinna i brandstationen :P Jag bor ju bara några hundra meter därifrån så.

Kaos!

Det är kaos i mitt rum just nu. Jag har ett skåp fullt med saker som behöver städas. Jag har hållit på i någon timma idag men har inte kommit långt. Imorgon har jag ledigt så jag tänker troligtvis städa hela dagen. Självständighetsdagen, skönt att ha ledigt. Men idag kom också den första snön här jag bor! Först kom det hagel som gick över till snö. Det är 5 december och först nu kommer den första snön... Får se om den hålls kvar :)

Dynkollektion

Det finns massor av dynor i mitt rum, eller i min säng. Skulle drunka i dem om jag hade alla i sängen. Jag älskar dynor (och kramdjur). Här kommer några bilder på mina fina dynor.
dynor1 Dehär dynorna är från H&M.
dynor2 Dessa dynor har jag fått från min pojkvän, den vita fick jag nu som lillajulsklapp och den är så fin.
dynor3 Den första har min mamma lagat, den har jag 2 av och den andra dynan har jag fått av min farmor.
dynor4 Sen mina hjärtdynor från random butiker.
Sedan har jag också två dynor som är till för att ha huvudet på medan man sover :D

RSS 2.0