Snart snart!!

Snart är stressen över för denhär perioden. Sen önskar jag att komma ihåg att skriva lite mera i bloggen :) Vi har haft ett långt geografiarbete som nästan är färdigt. Och i fredag har jag geografi studentskrivningar, hoppas att jag får godkänt i alla fall. Nu är jag väldigt trött på att skriva arbeten, och hungrig! Måste äta någonting så att man orkar sova sen. Hehe.

Stress...

Altså... jag vet inte riktigt vad jag skall skriva men tänkte att jag skall göra det då jag skrev senast den 1 september. Jag ligger efter i min tidtabell, tiden skulle kunna stanna så att jag skulle få massor gjort och tiden skulle inte fara framåt. Det är verkligen det jag skulle behöva just nu. Problemet är inte just mängden av arbetet, problemet är att jag är lat! Försöker verkligen jobba flera timmar per dag men slutar vanligtvis med att jag sitter vid datorn flera timmar. Det skulle inte vara för mycket jobb om jag inte sku behöva läsa på geografi som jag skall skriva om cirka 3 veckor. Studenskrivningar! I måndag har vi den första studenskrivningen, finska hörförståelse. Nästa för min del är finska läsförståelsen som är på min födelsedag (den 23.9 när jag fyller 18), låter inte så lockande eller hur?! Men det är som en annan vanlig dag förutom att man sitter 6 timmar på en stol och stirrar på ett papper. Sen blir det geografi den 30.9. Har läst första boken färdigt och har två kvar, får se hur det går. Am I screwed? I think I am... Snart börjar det väl bli dags att fara och sova.
stress
Källa: http://studentbranding.com/turn-stress-into-success/

Tokig

Jag blir seriöst tokig av textkompetenser. Vår lärare hade snabbt hittat på några uppgifter och konstaterat senare att de är egentligen ganska svåra. Så är de också, den sista uppgiften hade inte ens en fråga i sig! Det är så mycket saker jag måste göra på denhär perioden, man blir ju tokig med mindre också...

RSS 2.0