Andra temadagen

På andra temadagen klädde vi ut oss till gamlingar. Jag såg nog mera ut som ett lik men det var bara därför att belysningen var annorlunda i skolan :P Vi fick nog lite konstiga blickar :) Imorgon är det en annan dag och ett nytt tema.

Sista veckan

Det finns en tradition i vår skola (säkert andra också) att abiturienterna ska klä ut sig den sista veckan de är i skolan. Detta året är det min tur och idag var det första dagen. Vi klädde oss i sommarkläder, vi fick nog många blickar och lärare och studeranden tyckte vi var tokiga. Trots allt är det ju mitt i vintern. Imorgon följer ett annat tema som många kommer att ha roligt åt. Men jag skriver inte om det imorgon för jag vill inte avslöja för mycket ;)

Bara 2 veckor kvar!!

Nu har jag bara två veckor kvar av gymnasiet, plus alla studenskrivningar. Vill så att skolan skulle vara över redan så man får ha lite ledigt. Sen kommer penkkisen och allt annat. Efter studentskrivningarna ska jag jobba i kanske två månader, sedan blir det studentdimission och sedan förhoppningsvis mera jobb så att jag får pengar till mina fortsatta studier. Men klockan börjar bli mycket och snart är det läggdags. Godnatt!

Myskväll

Sitter med älskling i vardagsrummet och ser på filmen ''Flickan som lekte med elden''. Framför mig har jag kakao och choklad som jag tuggar på. Jag har datorn med mig så jag inte får tråkigt på pauserna haha... :) Nej men jag gör en läxa som skall vara färdig i måndag. Ska fortsätta mysa med älskling <3

Kan inte sova

Ligger här i min säng och kan inte sova. Jag kände mig trött men inte mera. Jag tänker på döden. Skulle vilja tänka på annat, börjar känna mig deprimerad då solen inte just visar sig. Men då jag inte kan sova rensar jag bilder från min gamla dator. Här är några gamla bilder som jag har tagit som jag tänkte dela med mig.
sjndgjfg
sdgjkldmfvg
iujkn
jnjknjkn
dlofmkgdfmbghk
kldgmkldf

Nytt år

Jag har inte varit på sånt blogganhumör nu på jullovet. Förra veckan var jag hos min pojkvän i några dagar men vi firade nyåret hos en av min kompis. Jag hade det i alla fall roligt då. :) Men julen for över snabbt och jag önskar det ännu var ännu en vecka kvar av lovet. Men tillbaka till skolan igen i måndag. Trots att jag bara har 21 skoldagar kvar i gymnasiet och sen är det OHI ON!! altså det är över. Men de skoldagarna är ändå tråkiga då man förstås har prov och nu kämpar jag med att läsa en bok som jag ska ha färdigt läst tills tisdag. Sen ska jag skriva en bokrapport och en materialbaserad uppsats. Så går det då man gör allt i sista minuten, stress stress stress. Men jag har gjort upp en plan i mitt huvud så förhoppningsvis får jag det färdigt i tid :)

RSS 2.0